Marktslager van Bussel
Bestel hier uw barbecue producten

Catering

Wij verzorgen diverse buffeten zoals een Hollands-, stamppot of borrelbuffet en hapjeschotels. Eventueel met tafels, stoelen, bestek en tent.

Catering

Producten

Kijk hier voor een overzicht van onze heerlijke, verse producten. Vlees, vleeswaren, worsten, klant-en-klaar maaltijden, salades en barbecue producten.

Vlees- en vleeswaren producten

Bestel online

Marktslager van Bussel maakt het u gemakkelijk door online bij uw slager producten te bestellen.

Bestel uw vleesproducten online

Disclaimer

 
In deze disclaimer wordt verstaan onder:

• de eigenaar: de eigenaar van de website; hier Marktslager Van Bussel V.O.F.
• gebruik(en): alle denkbare handelingen;
• u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
• de content: alle in de website aanwezige inhoud.

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u nu bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De inhoud is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld; echter, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

De eigenaar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de aan deze website gekoppelde bestanden en/of op websites waarnaar wordt verwezen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud van deze website of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde inhoud of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.